Archery Shoot-Out

Archery Shoot-Out is een uitdagend spel waarbij u gewapend met pijl en boog probeert de tegenstander uit te schakelen. Een hilarische belevenis die u niet snel zult vergeten. Back2School Sports verhuurt het complete Archery Shoot-out pakket inclusief de begeleiding van een instructeur. Archery Shoot-Out kan op een één van onze eigen locaties gespeeld worden, of op een ideale plek bij u in de buurt.

Wilt u graag Archery Shoot-Out spelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Wat is Achery Shoot-Out?

De naam verklapt de bedoeling van het spel eigenlijk al; het uitschakelen van de tegenstander. Archery Shoot-out kan in verschillende varianten gespeeld worden. Het is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Gewapend met pijl en boog probeert u vanuit uw eigen veld de tegenstanders uit te schakelen door ze met de pijlen te bestoken. Op de voorkant van de pijl zit een “foambal” punt zodat de pijlen veilig afgevuurd kunnen worden. In de verschillende varianten speel je tegen je tegenstanders en kun je laten zien dat jij een echte “Robin Hood” bent. Archery Shoot-out is een veilige combinatie van rennen, pijl- en boogschieten en verstoppen. Kortom: een echte aanrader voor een geslaagde activiteit om uw bloed sneller te laten stromen en een adrenaline kick te krijgen!

Archery Shoot-Out als bedrijfsuitje of familie-/vrienden activiteit

 Archery Shoot-Out is een geweldig spel dat zeer geschikt is voor een team/bedrijfsuitje of als activiteit tijdens een familie-/vriendendag. De fanatieke, maar veilige sport zorgt voor geweldige momenten waar u en uw collega’s of familie nog lang over zullen nalachen.  Met Archery Shoot-Out kunt u eindelijk eens op uw vrienden of collega’s schieten, maar vooral genieten van een super leuke belevenis. Archery Shoot-Out  is zeer geschikt als teambuilding vanwege het hoge fun-gehalte en toch de must om samen te werken als team. Back2School Sports verhuurt Archery Shoot-Out vanuit de provincie Drenthe, maar is ook gewoon te huur bij u op locatie. Vraagt u gerust naar de voorwaarden. 

Archery Shoot-Out tijdens vrijgezellenfeest

Archery-Shoot-out is bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest. Een bachelorparty staat voor lachen, gieren, brullen en eens wat geks doen met z’n allen. En dat is nu exact de beschrijving die wij aan Archery Shoot-Out geven! Iedereen wordt bewapend met pijl en boog en veranderd weer in een jonge Robin Hood. Tijdens Archery Shoot-Out vergeet iedereen de spanning van het dagelijks leven en kom je terecht in een wereld van rondvliegende pijlen, Matrix-achtige ontwijkacties en heerlijke lachstuipen. Archery Shoot-Out is een spannend spel dat eveneens leuk is voor de aanwezige toeschouwers.

Contact opnemen voor Archery Shoot-out

Wilt u ook een  Archery Shoot-Out  evenement bij uw vereniging of bedrijf? Dan heeft Back2School Sports diverse mogelijkheden voor iedere organisatie. Vraag nu alvast vrijblijvend een offerte op maat aan en geef hierin zo uitgebreid mogelijk uw wensen aan. Durf jij het aan?