Bubble voetbal huren

Wilt u ook het spel Bubble voetbal huren? Dat kunnen wij u zeker aanbevelen! Bubble voetbal is een sportieve lachstuip die een fanatieke voetballer in iedereen naar voren brengt. Bij Back2School Sports kunt u het complete  Bubble voetbal pak huren of het hele Bubble Voetbal evenement laten organiseren! Back2School Sports zorgt sowieso voor een compleet geslaagde dag.  Wij beschikken over de mogelijkheden om het spel te spelen op één van onze eigen locaties, of op de ideale plek vlak bij u in de buurt. 

Wilt u graag bubble voetbal spelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Wat is Bubble voetbal?

Wat is Bubble voetbal eigenlijk? De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, maar graag leggen we nu eens duidelijk uit wat het spelletje inhoud. In een voetbalteam van vier of vijf spelers krijgt iedereen een grote, opblaasbare plastic bubbel over zijn hoofd. De enorme bubble bedekt het gehele lichaam, behalve de benen. Juist! Je ziet er uit als een bal met beentjes.  Omdat de bubbles doorzichtig zijn kan je alles en iedereen zien en dus naar hartenlust een potje voetballen. Er is wel een vreemde, maar hilarische regel toegevoegd aan het voetbalspel en dat is: Bubble botsen is toegestaan. Het wordt eigenlijk aangemoedigd. Dat merkt u al bij de aftrap. Die is er niet. Er wordt een bal in het midden gelegd en de twee aangewezen captains rennen van een afstand op de bal af. Wie blijft er staan en wie speelt de bal? Bubble voetbal is een veilige combinatie van fanatiek rennen, ballen en botsen.

Bubble voetbal als bedrijfsuitje

Bubble voetbal is een geweldig voetbalspel dat ideaal geschikt is altijd teamuitje of bedrijfsuitje. De fanatieke, maar veilige sport zorgt voor geweldige momenten waar u en uw collega’s nog lang over zullen nalachen.  Met de bubble voetbalpakken kunt u uw collega’s omver bumpen, scoren op de goals, maar vooral genieten van een super leuke belevenis. Bubble voetbal is zeer geschikt als teambuilding vanwege het hoge lol gehalte en toch de must om samen te werken als team. Back2School Sports verhuurt Bubble voetbal vanuit de provincie Drenthe, maar is ook gewoon te huur bij u op locatie. Vraagt u gerust naar de voorwaarden. 

Bubble voetbal voor als vrijgezellenfeest

Bubble voetbal is bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest. Een bachelorparty staat voor lachen gieren brullen en eens wat geks doen met z’n allen. Dat is nu exact de beschrijving die wij aan bubble voetbal geven. De bubble pakken die aangetrokken worden zorgen al voor de eerste lachstuipen en na de eerste paar bumbs kan het feest beginnen. Tijdens een potje bubble voetbal vergeet iedereen de spanning van het dagelijks leven en kom je terecht in een wereld van voetbal, bumben en lachstuipen. Bubble voetbal is een hilarisch geheel dat eveneens leuk is voor de aanwezige toeschouwers.

Contact opnemen voor Bubble voetbal

Wilt u ook een  bubble voetbal evenement bij uw vereniging of bedrijf? Dan heeft Back2School Sports diverse mogelijkheden voor iedere organisatie. Vraag nu alvast vrijblijvend een offerte op maat aan en geef hierin zo uitgebreid mogelijk uw wensen aan. Graag tot bumbs!