Sportevenementen laten organiseren

Een sportevenement laten organiseren vraagt om ervaring en kundigheid. Back2School Sports organiseert al jaren verschillende sportevenementen en is u graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat lichamelijk beweging zo veel mogelijk gepromoot en beoefend wordt. Daarom hebben wij besloten na diverse succesvolle evenementen georganiseerd te hebben, om deze dienst actief aan te bieden. Onze sportevenementen worden professioneel voorbereid op zowel marketingtechnisch als promotioneel gebied. 

Sportevenementen laten organiseren door Back2School Sports

Back2School Sports organiseert verschillende sportevenementen. Deze sportevenementen worden professioneel voorbereid en zorgen voor een ultieme sportbeleving.  Zo organiseerde Back2School Sports in 2017 verschillende sportevenementen zoals vriendendagen, zeepvoetbal toernooien en de Schoone Winter Obstacle Run voor de jaarlijkse 3FM actie “Serious Request”.  Ook als u zelf een sportevenement wilt organiseren, kunt u Back2School Sports inschakelen voor het inhuren van diverse sporten. Back2School Sports maakt graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Het Zeepvoetbaltoernooi 2018

Op zondag 17 juni 2018 organiseerd Back2School Sports de 6de editie van het Café de Buur'n zeepvoetbal toernooi. Dit ware sportspektakel zorgt jaarlijks voor veel komische en sportieve momenten met een supergezellige sfeer. Op een opblaasbaar voetbalveld wordt een 5 tegen 5 partijspel gespeeld. Doordat het onderzeil nat en glad is gemaakt met water en zeep zal dit leiden tot veel hilarische momenten. Ook afgelopen jaar was er weer een prijs voor de "best geklede ploeg". Deelname aan het spel is voor iedereen vanaf 14 jaar geschikt. Voor de prijs van slechts €35,- per team beleeft u een middag vol plezier, water en fun.

Lijkt u het ook zo leuk? Twijfel niet langer en geef alvast op voor de volgende editie van het gladste evenement van Nederland!